Geniet met Pasen van een heerlijk diner!
Op 2,3 en 4 april hebben wij voor u een prachtig 4 gangen keuze menu!!
Prachtige patisserie en verfijnde kwaliteitswijnen.
U kunt nu al bestellen
afhaal op vrijdag 2 en zaterdag 3 april
17.00u – 19.00u
afhaal zondag 4 april
11.00u -13.00u
Vanaf zondag kunt u wel weer bestellen voor “Moerbei je Thuis”.
Heeft u geen beschrijving gehad, voor de bereiding van de gerechten, kunt u die hier downloaden….download bereidingswijze Paasmenu
Paasmenu
Diverse bereidingen van tonijn met creme van Shiso, lente-ui en rettich
of
Pastrami van kalfsribeye met zure zult van kalfsschenkel
of
Terrine Veg’gras met pistache en een compote van goudrenet (vega)
***
Ravioli van kalfswang en een saus van madeira
of
Ravioli van kreeft met een beurre blanc van groene kruiden
of
Ravioli van knolselderij met saus van fijne groentjes (vega)
***
Hollandse lamsrug & lamsbout met ratatouille en saus van gepofte & gerookte knoflook
of
Op de huid gebakken zeebaars met saus bouillabaise
of
Rendang van jackfruit en spitskool, sajoer boontjes, zoetzure venkel en seroendeng (vega)
***
Vrolijk paas dessert