Voor en tussengerechten

Canadese kreeft, luchtige mousse van bouillabaisse, krokant van sesam
en bereidingen van meloen

€35,00

Rouleau van eendenborst, terrine van kippenlever, mosterd, crème van piccalilly
en krokant van rogge

€ 32,50

Flan van ponzu, gekarameliseerde walnoten, groene appel, witlof en een schuim van kropsla
€ 29,50

Oesters: Ierse Fine de Claires
2st. Cru, 2st. bereid met Manzanilla en dille, 2st. bereid met yuzu en miso

€37,50

Zacht gegaarde forel, gelakte paling, knolselderij en een saus van verveine met paling
€ 32,50

Kwartel en croûte, duxelles van paddestoelen, ibericoham, vinaigrette van morilles
€ 32,50

Krokant gebakken stengelsla, gemarineerde rettich, ingelegde sjalot
en een schuim van boemboe Bali
€ 29,50

Hoofdgerechten

Op zuurdesem gebakken scholfilet, cordyceps, radijs komkommer en een beurre blanc met dille
€49,50

Gebakken tarbot, kreeft, asperges en een beurre blanc met dashi
€59,50

Canneloni met ossenstaart, krokant gebakken zwezerik, gelakte kalfswang, prei, snijboon
en een saus van laurier
€ 52,50

Panna cotta van Parmezaanse kaas, groene asperges, tuinbonen
en een saus van asperges met hazelnoot

€ 45,00

Nagerechten

Variatie van kwaliteits kazen
€18,50

Tarte tatin met calvados, Rocchetta (koe-/schaap-/geitenkaas) en appel
€18,50

Dessert van kersen met chocolade
€18,50

Dessert van framboos
€18,50

Dieetwensen en allergieën

Uiteraard kunnen wij rekening houden met uw dieetwensen en/ of voedselallergieën, maar alleen wanneer u dit voorafgaand aan uw reservering met ons bespreekt. Het kan echter voorkomen dat de menu’s, door de aanpassing(en), niet dezelfde smaaksensatie’s geven als onze reguliere menu’s.

Wij attenderen u erop dat we ons uiterste best doen om aan uw wensen te voldoen, maar kunnen niet garanderen dat er geen sporen of resten aanwezig zullen zijn. Sommige allergiën zijn zo ernstig dat wij hier geen toezeggingen in kunnen- of durven doen.