Voor en tussengerechten
Licht gepekelde snoekbaars, paprika, krokant van zuurdesem en vichyssoise
€32,50
Rouleau van eendenborst, terrine van kippenlever, mosterd, crème van piccalilly
en krokant van rogge
€ 32,50
Flan van ponzu, gekarameliseerde walnoten, groene appel, witlof en een schuim van kropsla
€ 29,50
Oesters: Ierse Fine de Claires
2st. Cru, 2st. bereid met Manzanilla en dille, 2st. bereid met yuzu en miso
€37,50
Rode mul, salade van courgette met sinaasappel, octopus
crème van rozemarijn en saus bouillabaisse
€ 32,50
Kwartel en croûte, duxelles van paddestoelen, ibericoham, vinaigrette van morilles
€ 32,50
Krokant gebakken stengelsla, gemarineerde rettich, ingelegde sjalot
en een schuim van boemboe Bali
€ 29,50
Hoofdgerechten
Op zuurdesem gebakken scholfilet, cordyceps, radijs, komkommer en een beurre blanc met dille
€49,50
Gebakken tarbot, kreeft, asperges en een beurre blanc met dashi
€59,50
Gelakte kalfswang, krokant gebakken zwezerik, ossenstaart, prei, snijboon en saus van laurier
€ 52,50
Panna cotta van Parmezaanse kaas, groene asperges, tuinbonen
en een saus van asperges met hazelnoot
€ 45,00
Nagerechten
Variatie van kwaliteits kazen
€18,50
Cake van pecannoot, blauwe bes, crème van Baileys en ijs van koffie
€18,50
Cremeux van bramen en vanille, gemarineerde bramen en ijs van vanille
€18,50
Dieetwensen en allergieën
Uiteraard kunnen wij rekening houden met uw dieetwensen en/ of voedselallergieën, maar alleen wanneer u dit voorafgaand aan uw reservering met ons bespreekt. Het kan echter voorkomen dat de menu’s, door de aanpassing(en), niet dezelfde smaaksensatie’s geven als onze reguliere menu’s.
Wij attenderen u erop dat we ons uiterste best doen om aan uw wensen te voldoen, maar kunnen niet garanderen dat er geen sporen of resten aanwezig zullen zijn. Sommige allergiën zijn zo ernstig dat wij hier geen toezeggingen in kunnen- of durven doen.