Voor en tussengerechten

Coquille & lomo Iberico met ponzu vinaigrette, crème van bospeen en Papadum
€ 24,50

 Patè van eendelever met compote van ‘Coeur de Boeuf’ tomaat, limoengel en krokant van peperkoek
€24,50

Licht gerookte en gepofte knolselderij met avocado, schuim van Parmezaan, crème van miso
€ 22,50

Zeebaars met crème van pastinaak en Algea, gelakte aalfilet en XO beurre blanc
€ 22,50

Gebakken kalfszwezerik met salade van kalfstong en artisjok en een reductie van Madeira
€ 22,50

Gebakken Konings ‘St. Jacobs’ boleet met saus van lavas, lamsoor en in vlierbloesem
gemarineerde gele mosterdzaadjes
€ 19,50

 

Hoofdgerechten

Anjou duif met gekonfijt boutje, jus van Calvados & nootmuskaat, structuren van mais
en meiknol
€ 45,00

Aberdeen Black Angus runderlende met saus van gepofte knoflook,
compote rode ui en schuim chorizo
€ 45,00

Gegrilde tarbot op wilde spinazie met groentjes en beurre blanc met dragon
€ 45,00

Gegratineerde artisjok met asperge, schorseneer, gnocchi en een
saus van tijm & rozemarijn
€ 34,50

Nagerechten

Croustillant van amandel met aardbeien, saus van framboos en
ijs van framboos & groene peper
€ 16,50

“Peche Melba”
gemarineerde perzik met ganache van witte chocolade & Earl grey en Champagne ijs
€ 16,50

Variatie van kwaliteits kazen
€ 16,50