Voor en tussengerechten

Terrine van Canadese kreeft en gerookte zalm, venkel en een vinaigrette van saffraan
€27,50

Rillette van eendenbout met een rouleau van eendenlever, gelei van piccalilly
met een krokant van Ras el hanout
€ 27,50

Japanse rettich met tofu, crème van Boemboe Bali, vinaigrette van sambai
met een gel van ponzu en rammenas
€ 23,50

Zeeuwse platte oesters 5/0
2 op Aziatische wijze, 2 met beurre blanc en kaviaar en 2 rauw geserveerd
€39,50

Licht gerookte gebakken slibtong met bereidingen van komkommer, crème van dille
en saus Beurre Blanc met groene peper

€ 27,50

Anjou duif met krokant van zuurdesem & ui, shiitake, crème van miso en saus van Szechuan
€ 27,50

Gegratineerde schorseneren met een crème van bieslook, beukenzwam,
vinaigrette van morilles en geschaafde Belper knolle
€ 23,50

Hoofdgerechten

In Beurre Noisette gebakken tarbot met een saus van bouillabaisse, venkelstoof, rouille,
in kummel gegaarde wortel en monniksbaard
€ 47,50

Proeverij van Hollands zuiglam met groene asperges, courgette, artisjok,
parel couscous met Piment d’Espelette en een saus van zwarte knoflook
€ 47,50

Rouleau van prei, gekonfijte en gemarineerde venkel, crème en krokant van kikkererwten,
portobello en een beurre blanc met dille
€ 37,50

Nagerechten

Bombe van kokos gevuld met een saus van exotisch fruit, gemarineerde mango,
kokos tuille en sorbetijs van ananas en rum
€ 17,50

Hollandse gemarineerde aardbeien & rabarber met een cremeux van Bergamot
en ijs van yoghurt met Earl Grey
€ 17,50

Variatie van kwaliteits kazen met huisgemaakt rozijnenbrood en compote
€ 17,50