Voor en tussengerechten

Tartaar van kalf met crème van saffraan, ingemaakte groenten en langoustine
€ 26,50

Cannelloni van gerookte en gepekelde tonijn met in miso gelakte tonijn,
atjar van venkel en krokante ui
€24,50

Licht gerookte en gepofte knolselderij met avocado, schuim van Parmezaan, crème van miso
€ 22,50

Zeebaars met crème van pastinaak en Algea, gelakte aalfilet en XO beurre blanc
€ 22,50

Gebakken kalfszwezerik met salade van kalfstong en artisjok en een reductie van Madeira
€ 22,50

Gebakken Konings ‘St. Jacobs’ boleet met saus van lavas, lamsoor en in vlierbloesem
gemarineerde gele mosterdzaadjes
€ 19,50

 

Hoofdgerechten

Anjou duif met gekonfijt boutje, jus van Calvados & nootmuskaat, structuren van mais
en meiknol
€ 45,00

Aberdeen Black Angus runderlende met saus van gepofte knoflook,
compote rode ui en schuim chorizo
€ 45,00

Gebakken rode mulfilet met spicy ratatouille, loligootjes, zeekraal en saus paprika
€ 45,00

Gegratineerde artisjok met asperge, schorseneer, gnocchi en een
saus van tijm & rozemarijn
€ 34,50

Nagerechten

‘Hollandse kersen’
cremeux van vanille, rozenbottel gel en sorbet van pure chocolade & bittere sinaasappel
€ 16,50

“Peche Melba”
gemarineerde perzik met ganache van witte chocolade & Earl grey en Champagne ijs
€ 16,50

Variatie van kwaliteits kazen
€ 16,50