Voor en tussengerechten

Terrine van Black Tiger gamba, huisgerookte zalm en venkel met een crème van dille
en vinaigrette van saffraan
€26,50

Drie bereidingen van eend: gerookte en gepekelde eendenborst, rillette van eendenbout
en een terrine van eendenlever met een gelei van Pommeau de Normandië
€ 26,50

Bonbon van tomaat, bleekselderij, pesto van basilicum en ijs van mosterd
€ 23,50

Gebakken scholfilet met bereidingen van bloemkool, lamsoren, hazelnoot en oester beurre blanc saus
€ 24,50

Slow cooked shortrib van het kalf met ossenworst, stoof van boontjes, sjalot & krokante aardappel
€ 24,50

Gebakken Konings ‘St. Jacobs’ paddenstoel met saus van lavas, lamsoor en in vlierbloesem
gemarineerde gele mosterdzaadjes
€ 23,50

 

Hoofdgerechten

Op aardappel gebakken grietfilet met antiboise van tomaat, gestoofde courgette
en een jus van garnalen
€ 45,00

Aberdeen Black Angus runderlende met saus van gepofte knoflook,
compote rode ui en schuim chorizo
€ 45,00

Hollands ree met rode biet, cantharellen, doperwten en jus van kardemom
€ 45,00

Ravioli van knolselderij en truffel, zoetzure pompoen, saus van cêpes
met krokante Parmezaan en salie
€ 37,50

Nagerechten

Een brug van gekarameliseerde bladerdeeg met een mousse van
pure chocolade & tonkabonen, gel van bergamot en ijs van gezouten karamel
€ 16,50

Pavlova van cassisbessen met Hollandse bramen, Champagne sabayon en ijs van verveine
€ 16,50

Variatie van kwaliteits kazen
€ 16,50