Voor en tussengerechten

Bereidingen van tonijn, met een crème van Parmezaan & saffraan, rettich
en een vinaigrette van limoen
€27,50

Terrine van fazant en eendenlever met abrikozen, crème van vadouvan,
een compote van rode ui en krokant van sjalot
€ 27,50

Bonbon van tomaat, bleekselderij, pesto van basilicum en ijs van mosterd
€ 23,50

Gebakken coquille met een bouillon van Pata Negra, Lardo en een schuim van zwarte rijst
€ 27,50

Slow cooked shortrib van het kalf met ossenworst, stoof van boontjes, sjalot & krokante aardappel
€ 24,50

Gegratineerde schorseneren met een crème van bieslook, beukenzwam,
vinaigrette van morilles en geschaafde belper knolle
€ 23,50

Hoofdgerechten

Gegrilde tongfilet met gestoofde zuurkool, shiitake & paprika,
saus van beurre blanc en vinaigre de Banyuls
€ 55,00

Rosé gebraden Barbarie eend met een karamel van amandel en korianderzaad,
stoof van de bout, groene kool en een saus van nootmuskaat
€ 45,00

Ravioli van knolselderij en truffel, zoetzure pompoen, saus van cêpes
met krokante Parmezaan en salie
€ 37,50

Nagerechten

Parfait van nougatine met een coulis van mango & passievrucht en een tuille van amandel
€ 17,50

Stapelaar met een cremeux van citroenbasilicum, panna cotta van honing,
crème van witte chocolade & pistache en sorbet van limoen en jasmijn
€ 17,50

Variatie van kwaliteits kazen met huisgemaakt rozijnenbrood en compote
€ 17,50