Voor en tussengerechten

Bereidingen van tonijn, met een crème van Parmezaan & saffraan, rettich
en een vinaigrette van limoen
€26,50

Terrine van fazant en eendenlever met abrikozen, crème van vadouvan,
een compote van rode ui en krokant van sjalot
€ 26,50

Bonbon van tomaat, bleekselderij, pesto van basilicum en ijs van mosterd
€ 23,50

Gebakken scholfilet met bereidingen van bloemkool, lamsoren, hazelnoot en oester beurre blanc saus
€ 24,50

Slow cooked shortrib van het kalf met ossenworst, stoof van boontjes, sjalot & krokante aardappel
€ 24,50

Gegratineerde schorseneren met een crème van bieslook, beukenzwam,
vinaigrette van morilles en geschaafde belper knolle
€ 23,50

 

Hoofdgerechten

Gebakken tarbot met Canadese kreeft, gekarameliseerde witlof,
een puree van waterkers en saus bouillabaisse
€ 45,00

Aberdeen Black Angus runderlende met saus van gepofte knoflook,
compote rode ui en schuim chorizo
€ 45,00

Rouleau van patrijs met bloedworst, gebakken ganzenlever, romige zuurkool,
pastinaak en een jus van cognac
€ 45,00

Ravioli van knolselderij en truffel, zoetzure pompoen, saus van cêpes
met krokante Parmezaan en salie
€ 37,50

Nagerechten

Een brug van gekarameliseerde bladerdeeg met een mousse van
pure chocolade & tonkabonen, gel van bergamot en ijs van gezouten karamel
€ 16,50

Bread & butter met gepocheerde peer, crème van 5 spices, saus van cassisbes en ijs van foelie
€ 16,50

Variatie van kwaliteits kazen
€ 16,50