Voor en tussengerechten

Sashimi van yellow tail, tom yam met yuzu, gemarineerde courgette, komkommer en paprika
€32,50

Met koffie gepekelde runderlende verpakt in rettich, Meloesuitjes, crème van mosterd
€ 32,50

Gemarineerde bloemkoolzwam, ingelegde rettich, crème van burrata, landkaviaar
en krokant van nori
€ 29,50

Oesters: Zeeuwse platte  
2 st. cru, 2 st. gegratineerd met café beurre de Paris en 2 st. op Thaise wijze geserveerd
€42,50

Gebakken langoustine, ravioli gevuld met snoekbaars en artisjok en saus van langoustine
€ 35,00

Gelakte zwezerik, gegrilde aubergine, miso, sinaasappel en een beurre blanc met sesam
€ 32,50

Open ravioli van rode biet, wortel, crème van knolselderij, crunch van hazelnoot
en schuimige saus van rode biet
€ 29,50

Hoofdgerechten

Gegrilde zeetong, gelakte paling, crème van doperwt, dubbel gedopte tuinbonen,
saus van verveine

€55,00

Gebakken tarbot met zoetzure witlof, een oester Beurre Blanc saus,
gepocheerde oester en 10 gram kaviaar van Anna Dutch
€69,50

Gebakken reebout, schorseneren, Hokkaido pompoen, koning boleet
met een saus bordelaise
€ 55,00

Fregola, cèpes, cantharellen, truffel, gemarineerde sjalot en saus van cèpes
€ 45,00

Nagerechten

Variatie van kwaliteits kazen
€18,50

Blue Stilton, chutney van rode ui en vijg, schuim en gelei van rode port
€18,50

Tartelette, crème van zwarte bessen, bramen en sorbet van zwarte bessen
€18,50

Schuim van amaretto, crème van mascarpone, ijs en saus gemaakt van koffie
€18,50

Dieetwensen en allergieën

Uiteraard kunnen wij rekening houden met uw dieetwensen en/ of voedselallergieën, maar alleen wanneer u dit voorafgaand aan uw reservering met ons bespreekt. Het kan echter voorkomen dat de menu’s, door de aanpassing(en), niet dezelfde smaaksensatie’s geven als onze reguliere menu’s.

Wij attenderen u erop dat we ons uiterste best doen om aan uw wensen te voldoen, maar kunnen niet garanderen dat er geen sporen of resten aanwezig zullen zijn. Sommige allergiën zijn zo ernstig dat wij hier geen toezeggingen in kunnen- of durven doen.