Onze menu's

Wat kunt u verwachten?

Zowel de á la carte gerechten, als de uit verschillende gangen bestaande menu’s, worden regelmatig vernieuwd. Chef Michael Corpel houdt van herkenbaarheid in zijn gerechten. ‘Basic’ met pure smaken, gemaakt van verse ingrediënten van hoge kwaliteit. ‘Onze gasten moeten weten wat er op het bord ligt. Ze moeten zich achteraf niet afvragen: ‘wat heb ik ook al weer gegeten’.

Menu's

Laat u verrassen

Kunt u geen keuze maken of wilt u met een door Michael Corpel gekozen menu verrast worden tijdens uw bezoek, laat dit dan gerust aan ons weten.

Uiteraard houden we rekening met uw wensen en/of allergieën. Maak deze vooraf aan ons kenbaar.

Moerbei Menu

Entree:

Gepekelde snoekbaars
paprika – zuurdesem – vichyssoise

Tartaar van kalf

kalfsmuis – pompoen – sambai


Sponszwam
dennennaald – groene alg – manzanilla


Zeeuwse Creuses “Oesterij”
6 stuks – 3 verschillende bereidingen
( supplement € 15,- )

***


Tussen:

Pieterman
little gem – wortel – bieslook


Wagyu A5
aubergine – sukade – soja – sesam


Schorseneren
hazelnoot – beurre noisette

***


Piece:

Rogvleugel à la Meunière
Hollandse garnaal – aardpeer – peterselie


Gegrilde Tarbot
witlof – kaviaar – knolselderij
( supplement € 10,- )


Wilde Eendenborst
rode biet – spruit – saus van wilde eend


Fregola

cèpes – Oude Leidsche kaas – 63° eidooier – wortel
***


Kazen:

Variatie van kwaliteitskazen

 

***

Dessert:
Pecannoot
blauwe bes – baileys – koffie

 

 

Passievrucht

honing – kardemom

 

***
                                                               

A La Carte

Entree:

Gepekelde snoekbaars
paprika – zuurdesem – vichyssoise
€ 32,50

Tartaar van kalf

kalfsmuis – pompoen – sambai
€ 32,50


Sponszwam
dennennaald – groene alg – manzanilla
€ 29,50


Zeeuwse Creuses “Oesterij”
6 stuks – 3 verschillende bereidingen
€ 39,50

***


Tussen:

Pieterman
little gem – wortel – bieslook
€ 32,50


Wagyu A5
aubergine – sukade – soja – sesam
€ 35,-


Schorseneren
hazelnoot – beurre noisette
€ 29,50

***


Piece:

Rogvleugel à la Meunière
Hollandse garnaal – aardpeer – peterselie
€ 52,50


Gegrilde Tarbot
witlof – kaviaar – knolselderij
€ 59,50


Wilde Eendenborst
rode biet – spruit – saus van wilde eend
€ 52,50


Fregola

cèpes – Oude Leidsche kaas – 63° eidooier – wortel
€ 45,-
***


Kazen:

Variatie van kwaliteitskazen
€ 18,50

***

Dessert:
Pecannoot
blauwe bes – baileys – koffie
€ 18,50

 

Passievrucht

honing – kardemom

€ 18,50

***
                                                               

Kerst Menu

Noordzeekrab
Oscietra kaviaar – chili – limoen

 

Wagyu A5 **
Brioche – sjalot

 

Langoustine
Beurre café de Paris – Beurre blanc

 

Snoekbaars *
Kastanje – truffel

 

Herten rug filet
En croûte – kervelwortel – biet

 

Kerstdessert

 

    4 gangen € 115,- (Alleen lunch)
*  5 gangen € 125,- (Lunch & diner)
** 6 gangen € 140,- (Alleen diner)