Menu’s

Zowel de á la carte gerechten, als de uit verschillende gangen bestaande menu’s, worden regelmatig vernieuwd. Wij gebruiken louter verse ingrediënten voor onze vlees- vis en vegetarische gerechten. Daarbij laten we ons leiden door de seizoenen. Schieten bijvoorbeeld de asperges uit de grond, dan spelen wij daar direct op in bij de samenstelling van de menukaart.

In onze visgerechten is een belangrijke rol weggelegd voor vis uit de Noordzee, zoals tong, tarbot en kreeft. Hollands zuiglam, direct afkomstig uit de polder, is een favoriet van de chef, als het om vleesgerechten gaat.

De spijzen die wij met zorg, vakmanschap en passie bereiden in de keuken van restaurant De Moerbei, hebben hun basis in de Franse haute cuisine. Daarnaast vinden ook Aziatische en andere gastronomische invloeden hun weg naar onze keuken.

Naast ons menu á la carte serveren wij dagelijks menu’s van wisselende samenstelling :

  • Moerbei 3 gangen lunch 49,50 euro

  • Moerbei 4 gangen diner 72,50 euro

  • Moerbei 5 gangen diner 82,50 euro

  • Moerbei 6 gangen diner 92,50 euro

Moerbei menu

Canadese kreeft met gemarineerde galia en canteloup meloen, cannelloni van gemarineerde groenten en Pata Negra met wasabi mayonaise

***

Gebakken zeeduivel met een crème van geroosterde paprika en tandori kruiden, zoetzure komkommer en een saus van sereh

***

** Krokant gebakken kalfszwezerik geserveerd op een salade van artisjok, aardappel met een vinaigrette van morieljes

***

Proeverij van Hollands zuiglam met groene en witte asperges, rolletjes van courgette met ratatouille en een jus met licht gerookte knoflook

***

** Assortiment van kaas

of

Warm appeltaartje met dronken zwaluw, schuim van gember en krokante rozemarijn

***

Luchtige mousse van basilicum en witte chocolade, crème van caramel en roomijs

van yoghurt

  ( 4 gangen ) 72,50

**( 5 gangen ) 82,50

**( 6 gangen ) 92,50

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Vraag advies aan de bediening.