Menu’s

Zowel de á la carte gerechten, als de uit verschillende gangen bestaande menu’s, worden regelmatig vernieuwd. Wij gebruiken louter verse ingrediënten voor onze vlees- vis en vegetarische gerechten. Daarbij laten we ons leiden door de seizoenen. Schieten bijvoorbeeld de asperges uit de grond, dan spelen wij daar direct op in bij de samenstelling van de menukaart.

In onze visgerechten is een belangrijke rol weggelegd voor vis uit de Noordzee, zoals tong, tarbot en kreeft. Hollands zuiglam, direct afkomstig uit de polder, is een favoriet van de chef, als het om vleesgerechten gaat.

De spijzen die wij met zorg, vakmanschap en passie bereiden in de keuken van restaurant De Moerbei, hebben hun basis in de Franse haute cuisine. Daarnaast vinden ook Aziatische en andere gastronomische invloeden hun weg naar onze keuken.

Naast ons menu á la carte serveren wij dagelijks menu’s van wisselende samenstelling :

  • Moerbei 3 gangen lunch 49,50 euro

  • Moerbei 4 gangen diner 72,50 euro

  • Moerbei 5 gangen diner 82,50 euro

  • Moerbei 6 gangen diner 92,50 euro

Moerbei menu

Salade en tempura van snowkrab met een compote van pompoen met grove mosterd, honing en gember, crème van buffelmelk en een kletskop van sesam

***

Gebakken coquille Saint Jacques met Dim Sum, paksoy en een groene curry beurre blanc

***

** Gebakken ganzenlever met een chutney van mango, kalfsjus met een vleugje gember

***

Rose gebraden Black Angus rund met een panade van broccoli, pijnboompitten, Emmentaler kaas, poivres des Dames en een jus van gepofte sjalot

***

** Assortiment van kaas

Of

Roquefort met een gelei van Pineau de Charentes en een compote van appel

***

Hollandse bramen met een luchtige mousse van kumabo chocolade en sorbetijs van cassis en aalbessen

  ( 4 gangen ) 72,50

**( 5 gangen ) 82,50

**( 6 gangen ) 92,50

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Vraag advies aan de bediening.