Onze menu's
Wat kunt u verwachten?
Zowel de á la carte gerechten, als de uit verschillende gangen bestaande menu’s, worden regelmatig vernieuwd. Chef Michael Corpel houdt van herkenbaarheid in zijn gerechten. ‘Basic’ met pure smaken, gemaakt van verse ingrediënten van hoge kwaliteit. ‘Onze gasten moeten weten wat er op het bord ligt. Ze moeten zich achteraf niet afvragen: ‘wat heb ik ook al weer gegeten’.
Menu's
-
3 Gangen
€ 77,50,- (Alleen mogelijk tijdens de lunch) -
4 Gangen
€ 95,- -
5 Gangen
€ 105,- -
6 óf 7 Gangen Verrassingsmenu
€ 115,- / € 125,-
Laat u verrassen
Kunt u geen keuze maken of wilt u met een door Michael Corpel gekozen menu verrast worden tijdens uw bezoek, laat dit dan gerust aan ons weten.
Uiteraard houden we rekening met uw wensen en/of allergieën. Maak deze vooraf aan ons kenbaar.
Moerbei Menu
Entree:
Gepekelde snoekbaars
paprika – zuurdesem – vichyssoise
Tartaar van kalf
kalfsmuis – pompoen – sambai
Sponszwam
dennennaald – groene alg – manzanilla
Zeeuwse Creuses “Oesterij”
6 stuks – 3 verschillende bereidingen
( supplement € 15,- )
***
Tussen:
Pieterman
little gem – wortel – bieslook
Wagyu A5
aubergine – sukade – soja – sesam
Schorseneren
hazelnoot – beurre noisette
***
Piece:
Rogvleugel à la Meunière
Hollandse garnaal – aardpeer – peterselie
Gegrilde Tarbot
witlof – kaviaar – knolselderij
( supplement € 10,- )
Wilde Eendenborst
rode biet – spruit – saus van wilde eend
Fregola
cèpes – Oude Leidsche kaas – 63° eidooier – wortel
***
Kazen:
Variatie van kwaliteitskazen
***
Dessert:
Pecannoot
blauwe bes – baileys – koffie
Passievrucht
honing – kardemom
***
A La Carte
Entree:
Gepekelde snoekbaars
paprika – zuurdesem – vichyssoise
€ 32,50
Tartaar van kalf
kalfsmuis – pompoen – sambai
€ 32,50
Sponszwam
dennennaald – groene alg – manzanilla
€ 29,50
Zeeuwse Creuses “Oesterij”
6 stuks – 3 verschillende bereidingen
€ 39,50
***
Tussen:
Pieterman
little gem – wortel – bieslook
€ 32,50
Wagyu A5
aubergine – sukade – soja – sesam
€ 35,-
Schorseneren
hazelnoot – beurre noisette
€ 29,50
***
Piece:
Rogvleugel à la Meunière
Hollandse garnaal – aardpeer – peterselie
€ 52,50
Gegrilde Tarbot
witlof – kaviaar – knolselderij
€ 59,50
Wilde Eendenborst
rode biet – spruit – saus van wilde eend
€ 52,50
Fregola
cèpes – Oude Leidsche kaas – 63° eidooier – wortel
€ 45,-
***
Kazen:
Variatie van kwaliteitskazen
€ 18,50
***
Dessert:
Pecannoot
blauwe bes – baileys – koffie
€ 18,50
Passievrucht
honing – kardemom
€ 18,50
***
Kerst Menu
Noordzeekrab
Oscietra kaviaar – chili – limoen
Wagyu A5 **
Brioche – sjalot
Langoustine
Beurre café de Paris – Beurre blanc
Snoekbaars *
Kastanje – truffel
Herten rug filet
En croûte – kervelwortel – biet
Kerstdessert
4 gangen € 115,- (Alleen lunch)
* 5 gangen € 125,- (Lunch & diner)
** 6 gangen € 140,- (Alleen diner)