Menu’s

Zowel de á la carte gerechten, als de uit verschillende gangen bestaande menu’s, worden regelmatig vernieuwd. Wij gebruiken louter verse ingrediënten voor onze vlees- vis en vegetarische gerechten. Daarbij laten we ons leiden door de seizoenen. Schieten bijvoorbeeld de asperges uit de grond, dan spelen wij daar direct op in bij de samenstelling van de menukaart.

In onze visgerechten is een belangrijke rol weggelegd voor vis uit de Noordzee, zoals tong, tarbot en kreeft. Hollands zuiglam, direct afkomstig uit de polder, is een favoriet van de chef, als het om vleesgerechten gaat.

De spijzen die wij met zorg, vakmanschap en passie bereiden in de keuken van restaurant De Moerbei, hebben hun basis in de Franse haute cuisine. Daarnaast vinden ook Aziatische en andere gastronomische invloeden hun weg naar onze keuken.

Naast ons menu á la carte serveren wij dagelijks menu’s van wisselende samenstelling :

  • Moerbei 3 gangen lunch 49,50 euro

  • Moerbei 4 gangen diner 72,50 euro

  • Moerbei 5 gangen diner 82,50 euro

  • Moerbei 6 gangen diner 92,50 euro

Moerbei menu

Tartaar van tonijn met krokante tong, zoetzure red meat radijs en schuim van shiso

***

Gebakken tarbot met artisjok, knolselderij, kalfstong en paddenstoelen en een beurre rouge

***

** Gebakken coquille Saint Jacques met riso nero en wintertruffel

***

Patrijs met gebakken ganzenlever, gekonfijt pootje en een jus van morilles

                                                                         ***

** Assortiment van kaas

Of

Mille -feuille met Vacherin Mont d’Or, een schuim van gember, compote van goudrenet en krokante rozemarijn

***

Mousse van cheesecake met vanille ganache, ijs van witte chocolade met butterscotch en krokante kruidkoek

  ( 4 gangen ) 72,50

**( 5 gangen ) 82,50

**( 6 gangen ) 92,50

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Vraag advies aan de bediening.