Onze menu's
Wat kunt u verwachten?
Zowel de á la carte gerechten, als de uit verschillende gangen bestaande menu’s, worden regelmatig vernieuwd. Chef Michael Corpel houdt van herkenbaarheid in zijn gerechten. ‘Basic’ met pure smaken, gemaakt van verse ingrediënten van hoge kwaliteit. ‘Onze gasten moeten weten wat er op het bord ligt. Ze moeten zich achteraf niet afvragen: ‘wat heb ik ook al weer gegeten’.





Menu's
-
3 Gangen
€ 77,50,- (Alleen mogelijk tijdens de lunch) -
4 Gangen
€ 95,- -
5 Gangen
€ 105,- -
6 Gangen
€ 115,-
Laat u verrassen
Kunt u geen keuze maken of wilt u met een door Michael Corpel gekozen menu verrast worden tijdens uw bezoek, laat dit dan gerust aan ons weten.
Uiteraard houden we rekening met uw wensen en/of allergieën. Maak deze vooraf aan ons kenbaar.
Moerbei Menu
Noordzee krab
Sobrasada – kimchi – crabcake
Pieterman
Tomaat – pijnboompit – aardappel
Zwezerik*
Cecina de Léon – tortilla – paprika
Patrijs
Schorseneer – cantharel – truffel
Variatie van Nederlandse kazen **
Framboos
Ras el Hanout – witte chocolade
3 gangen 77,50
(alleen lunch)
4 gangen 95,00
5 gangen* 105,00
6 gangen** 115,00
A La Carte
Voor en tussengerechten
Voorgerechten
Zeeuwse Creuses “Oesterij”
6 stuks – 3 verschillende bereidingen
39,50
Oscietra kaviaar 50gr
Blini – ei – pommes Anna
135,00
Terrine van ossenstaart
Eendenlever – Marsala – vijg
32,50
Vijg (v)
Rucola – Pistache
32,50
Langoustines
Vadouvan – meloen – wortel
37,50
Zwezerik
Cecina de Léon – tortilla – paprika
32,50
Cêpes
Knödel – truffel – 63˚C eidooier
32,50
Hoofdgerechten
Hoofdgerechten
Zeetong
Mossel – bloemkool – beurre blanc
59,50
Tarbot
Kreeft – meiknol – vin jaune
59,50
Wagyu A5 100gr
Romanesco – Royal chestnut – Bordelaise
82,50
Rode biet (v)
Tortellini – pompoen – koolrabi – lavas
45,00
Nagerechten
Nagerechten
Variatie van Nederlandse kazen
18,50
Huisgemaakte chocolade
oufflé van chocolade – cassis
18,50
Framboos
Ras el Hanout – witte chocolade
18,50
Groente Menu
Vijg
Rucola – pistache
Knolselderij
Yacón wortel – paprika – tomaat
Cêpes *
Knödel – truffel – 63˚C eidooier
Rode biet
Tortellini – pompoen – koolrabi – lavas
Variatie van Nederlandse kazen **
Framboos
Ras el Hanout – witte chocolade
3 gangen 77,50
(alleen tijdens lunch)
4 gangen 95,00
5 gangen* 105,00
6 gangen** 115,00









