Menu’s

Zowel de á la carte gerechten, als de uit verschillende gangen bestaande menu’s, worden regelmatig vernieuwd. Wij gebruiken louter verse ingrediënten voor onze vlees- vis en vegetarische gerechten. Daarbij laten we ons leiden door de seizoenen. Schieten bijvoorbeeld de asperges uit de grond, dan spelen wij daar direct op in bij de samenstelling van de menukaart.

In onze visgerechten is een belangrijke rol weggelegd voor vis uit de Noordzee, zoals tong, tarbot en kreeft. Hollands zuiglam, direct afkomstig uit de polder, is een favoriet van de chef, als het om vleesgerechten gaat.

De spijzen die wij met zorg, vakmanschap en passie bereiden in de keuken van restaurant De Moerbei, hebben hun basis in de Franse haute cuisine. Daarnaast vinden ook Aziatische en andere gastronomische invloeden hun weg naar onze keuken.

Naast ons menu á la carte serveren wij dagelijks menu’s van wisselende samenstelling :

  • Moerbei 3 gangen lunch 49,50 euro

  • Moerbei 4 gangen diner 75,00 euro

  • Moerbei 5 gangen diner 85,00 euro

  • Moerbei 6 gangen diner 95,00 euro

Moerbei menu

Dungesneden kalf & tonijn met Granny Smith, brunoise van eendenlever, gepofte bulger,

crème van yuzu en vinaigrette van limoen

***

Snoekbaars met een dumpling van kreeft en snoekbaars, vongele en mosselen met

een saus bouillabaisse

***

** Langoustine gegratineerd met beurre Café de Paris en krokante Pata Negra

***

Gebraden reebout met licht gerookte rode biet, chanterelle en jus van rode wijn

en Ceylon kaneel

                                                                         ***

** Variatie van kwaliteits kazen

***

Gekarameliseerde feuilletee met gepocheerde peer, hazelnoot crème, chocolade

en ijs van Tahiti vanille

  ( 4 gangen ) 75,-

**( 5 gangen ) 85,-

**( 6 gangen ) 95,-

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Vraag advies aan de bediening.