Á LA CARTE MENU

Voor en tussengerechten

Canneloni van zacht gegaarde runderlende met krokant gebakken kalfszwezerik gemarineerde groenten, crème van wasabi en suikermais

25,50

Salade van quinoa en safraanmosterd met diverse bereidingen van wortel en een crème van piccalilly

21,50

Op Japanse wijze gemarineerde en geroosterde zalm met radijs, komkommer en krokante langoustine

25,50

Gebakken ganzenlever met een chutney van mango, kalfsjus met een vleugje gember

29,50

6 Zeeuwse platte oesters, 2 rauw geserveerd, 2 met spinazie, hollandaisesaus en Anna-Dutch kaviaar en 2 met watermeloen en olie van zeekraal

32,50

Hoofdgerechten

Gebakken tarbotfilet met beurre blanc, groene kruiden en duxelles van paddenstoelen

45,-

Gegrilde coquille Saint Jacques geserveerd op artisjok, aardappel en kalfstong met een vinaigrette van morieljes

42,50

Black Angus runderlende met compote van rode ui en jus van Madeira

39,50

 Krokant gebakken kalfszwezerik, kalfswang en tong met een jus van gestoofde sjalotten

42,50

Groene asperges met een spaghetti van knolselderij, gebakken dumplings gevuld met gorgonzola piccante gebruneerde amandelen en een vinaigrette van morieljes

 33,50

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Vraag advies aan de bediening.