Á LA CARTE MENU

Voor en tussengerechten

Steak tartaar met Savora mosterd, zoutzure uitjes, sjalot en crème van vadouvan
25,50

Salade van couscous met paprika, crème van yoghurt en harissa, gebruneerde paprika en krokant van Ras el Hanout
21,50

3 bereidingen van Zeeuwse platte oesters 2 gegratineerd met beurre Café de Paris,  2 met beurre blanc en Anna Dutch kaviaar, 2 cru
34,50

Gebakken ganzenlever met bloedworst, appeltjes en jus van Calvados
29,50

Bawykov zalm met crème fraîche, avocado, Anna-Dutch kaviaar en krokante zeewier
29,50 

Hoofdgerechten

Gebakken tarbotfilet met beurre blanc, zoetzure witlof en duxelles van paddenstoelen
45,-

Gegrilde coquille Saint Jacques geserveerd op artisjok, aardappel en kalfstong met

een vinaigrette van morieljes
42,50

Black Angus runderlende met compote van rode ui en jus van rode wijn
39,50

 Krokant gebakken kalfszwezerik en kalfswang met een jus van gestoofde sjalotten
42,50

Flan van bloemkool met gnocchi, vinaigrette van aceto balsamico, duxelles van paddenstoelen, gestoofde selderij en een crème van pijnboompitten

33,50

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Vraag advies aan de bediening.