Á LA CARTE MENU

Voor en tussengerechten

Cannelloni van appel met zeebaars en oester, pickles van venkel en crème van zure room en lavas

24,50

Gebakken ganzenlever met mango en een jus van gember

29,50

Canadese kreeft met meloen, Pata Negra en schuim van beurre blanc en dragon

29,50

Rouleau van gerookte runderlende, gekonfijte eendenlever, radicchio en soja vinaigrette

24,50

Tartaar van tomaat, groene kruiden crème, kerrie bloemkooltjes en Warmonds kruidentuintje

21,50

 

 

 

Hoofdgerechten

Met beurre Café de Paris gestoofde tarbotfilet, zilte groenten en schuim bouillabaisse

45,-

Boeuf Stroganoff  ‘Moerbei Style”

39,50

Gebakken coquille met bereidingen van wortel, jus van kummel, sinaasappel beurre blanc

42,50

 Krokant gebakken kalfszwezerik en kalfswang, courgette, BBQ spitskool en jus de veau met sereh

42,50

Flan van bloemkool met gnocchi, vinaigrette van aceto balsamico,

compote van sjalot, gestoofde selderij en een crème van pijnboompitten

33,50

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Vraag advies aan de bediening.