Á LA CARTE MENU

Voor en tussengerechten

Cannelloni van appel met zeebaars, pickles van venkel en crème van zure room en lavas

€ 24,50

Steak tartaar van ossenhaas met zoetzure groenten en een schuim van miso

24,50

( met 10 gram Anna Dutch Osetra kaviaar ) supplement  € 15,-

Gebakken ganzenlever en appel met bloedworst en jus van Calvados

29,50

3 bereidingen van Zeeuwse platte oesters 2 op Aziatische wijze,

2 met beurre blanc en Anna Dutch kaviaar, 2 rauw

35,-

 6 Zeeuwse platte oesters rauw geserveerd

29,50

Dun gesneden licht gerookte eendenborst gelakt met hoisin en sesam, gemarineerde peer

en gekonfijte eendenlever

25,50

Torentje van burrata, pomodori tomaat, gegrilde aubergine en bbq courgette

met een heldere bouillon van tomaat en boerenopleg kaas van “Hoeve Waterrijk”

22,50

 

 

Hoofdgerechten

Gegrilde tarbot met zoetzure witlof, schuim van miso en saus van dashi

45,-

Tournedos Rossini met gebakken ganzenlever en saus Bordelaise

45,-

Gebakken coquille Saint Jacques met lauwwarme huzarensalade en een schuim van cêpes

42,50

Krokant gebakken kalfszwezerik en kalfswang, roodlof, BBQ spitskool en saus

van Vadouvan

42,50

Rendang van jackfruit en spitskool, sajoer boontjes, zoetzure venkel,

krokante tempeh en pinda

        34,50