Á LA CARTE MENU

Voor en tussengerechten

Steak tartaar met Savora mosterd, zoutzure uitjes, sjalot en crème van vadouvan

25,50

Bereidingen van tomaat met Pico de Gallo, krokante Parmezaan en gnocchi

21,50

In beurre Café de Paris gestoofde Canadese kreeftenstaart met tomaat en olijf

32,50

Gebakken ganzenlever met bloedworst, appeltjes en jus van Calvados

29,50

Bawykov zalm met crème fraîche, avocado, Anna-Dutch kaviaar en krokante zeewier

29,50

Hoofdgerechten

Gebakken tarbotfilet met beurre blanc, zoetzure witlof en duxelles van paddenstoelen

45,-

Gegrilde coquille Saint Jacques geserveerd op artisjok, aardappel en kalfstong met

een vinaigrette van morieljes

42,50

Black Angus runderlende met compote van rode ui en jus van rode wijn

39,50

Krokant gebakken kalfszwezerik en kalfswang met een jus van gestoofde sjalotten

42,50

Stoof van schorseneren en wortel met een crème van witte bonen en zwarte olijven, gebakken dumplings gevuld met gorgonzola piccante gebruneerde amandelen en een vinaigrette van morieljes

33,50

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Vraag advies aan de bediening.