Voor en tussengerechten
Cannelloni van appel met zeebaars, pickles van venkel en crème van zure room en lavas
€ 24,50
Steak tartaar van ossenhaas met zoetzure groenten en een schuim van miso
24,50
( met 10 gram Anna Dutch Osetra kaviaar ) supplement € 15,-
Gebakken ganzenlever en appel met bloedworst en jus van Calvados
29,50
3 bereidingen van Zeeuwse platte oesters 2 op Aziatische wijze,
2 met beurre blanc en Anna Dutch kaviaar, 2 rauw
35,-
6 Zeeuwse platte oesters rauw geserveerd
29,50
Dun gesneden licht gerookte eendenborst gelakt met hoisin en sesam, gemarineerde peer
en gekonfijte eendenlever
25,50
Torentje van burrata, pomodori tomaat, gegrilde aubergine en bbq courgette
met een heldere bouillon van tomaat en boerenopleg kaas van “Hoeve Waterrijk”
22,50
Hoofdgerechten
Gegrilde tarbot met zoetzure witlof, schuim van miso en saus van dashi
45,-
Tournedos Rossini met gebakken ganzenlever en saus Bordelaise
45,-
Gebakken coquille Saint Jacques met lauwwarme huzarensalade en een schuim van cêpes
42,50
Krokant gebakken kalfszwezerik en kalfswang, roodlof, BBQ spitskool en saus
van Vadouvan
42,50
Rendang van jackfruit en spitskool, sajoer boontjes, zoetzure venkel,
krokante tempeh en pinda
34,50