Á LA CARTE MENU

Voor en tussengerechten

Steak tartaar van Black Angus rund met gekonfijte eendenlever en Parmezaanse kaas

25,50

Gemarineerde en gebakken coquille Saint Jacques met structuren van komkommer en

een crème van sesam met wasabi

 25,50

Diverse bereidingen van bloemkool, hazelnoot, granaatappel en kruim van mosterd

21,50

6 Zeeuwse platte oesters ( 00000 ), 2 rauw geserveerd,  2 op Aziatische wijze en 2 met spinazie hollandaisesaus en Anna-Dutch kaviaar

29,50

Gebakken ganzenlever, bloedworst en  appeltjes met een jus van Calvados

29,50

In beurre Café de Paris gestoofde Canadese kreeftenstaart met tomaat en olijf

32,50

Hoofdgerechten

Gebakken tarbotfilet met beurre blanc, groene kruiden en paddenstoelen

45,-

Gegrilde coquille Saint Jacques geserveerd op artisjok, aardappel en kalfstong met een vinaigrette van morieljes

42,50

Black Angus runderlende met compote van rode ui en jus van Madeira

39,50

 Krokant gebakken kalfszwezerik, kalfswang en tong met een jus van laurier

39,50

Brickdeeg gevuld met flensje, gebakken spelt en doperwt, zoetzure  prei en courgette gevuld met rattatouille

 32,50

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Vraag advies aan de bediening.