Menu’s

Zowel de á la carte gerechten, als de uit verschillende gangen bestaande menu’s, worden regelmatig vernieuwd. Wij gebruiken louter verse ingrediënten voor onze vlees- vis en vegetarische gerechten. Daarbij laten we ons leiden door de seizoenen. Schieten bijvoorbeeld de asperges uit de grond, dan spelen wij daar direct op in bij de samenstelling van de menukaart.

In onze visgerechten is een belangrijke rol weggelegd voor vis uit de Noordzee, zoals tong, tarbot en kreeft. Hollands zuiglam, direct afkomstig uit de polder, is een favoriet van de chef, als het om vleesgerechten gaat.

De spijzen die wij met zorg, vakmanschap en passie bereiden in de keuken van restaurant De Moerbei, hebben hun basis in de Franse haute cuisine. Daarnaast vinden ook Aziatische en andere gastronomische invloeden hun weg naar onze keuken.

Naast ons menu á la carte serveren wij dagelijks menu’s van wisselende samenstelling :

  • Moerbei 3 gangen lunch 45 euro

  • Moerbei 4 gangen diner 69,50 euro

  • Moerbei 5 gangen diner 79,50 euro

  • Moerbei 6 gangen diner 89,50 euro

Moerbei menu

Tartaar van tonijn met kingkrab, bereidingen van appel en appelvinaigrette
***
Gebakken kabeljauw rugfilet met gepocheerde oester, gemarineerde rode kool en beurre rouge
***
**Ravioli van Canadese kreeft met gepocheerde kreeft en schuimige kreeftenjus
***
Runderlende van Black Angus met een mousseline van aardappelen en Epoisse en een jus van kruidnagel
***
**Warm appeltaartje met Vacherin Mont’Dor, schuim van gember en krokante rozemarijn
***
Cremeux van witte chocolade en passievrucht met pistache roomijs, witte chocolade reep met noten en Oreo koekje

 

  ( 4 gangen ) 69,50

**( 5 gangen ) 79,50

**( 6 gangen ) 89,50

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Vraag advies aan de bediening.