Menu’s

Zowel de á la carte gerechten, als de uit verschillende gangen bestaande menu’s, worden regelmatig vernieuwd. Wij gebruiken louter verse ingrediënten voor onze vlees- vis en vegetarische gerechten. Daarbij laten we ons leiden door de seizoenen. Schieten bijvoorbeeld de asperges uit de grond, dan spelen wij daar direct op in bij de samenstelling van de menukaart.

In onze visgerechten is een belangrijke rol weggelegd voor vis uit de Noordzee, zoals tong, tarbot en kreeft. Hollands zuiglam, direct afkomstig uit de polder, is een favoriet van de chef, als het om vleesgerechten gaat.

De spijzen die wij met zorg, vakmanschap en passie bereiden in de keuken van restaurant De Moerbei, hebben hun basis in de Franse haute cuisine. Daarnaast vinden ook Aziatische en andere gastronomische invloeden hun weg naar onze keuken.

Naast ons menu á la carte serveren wij dagelijks menu’s van wisselende samenstelling :

  • Moerbei 3 gangen lunch 45 euro

  • Moerbei 3 gangen diner 57,50 euro

  • Moerbei 4 gangen diner 67,50 euro

  • Moerbei 5 gangen diner 77,50 euro

Alliance menu

Ceviche van zeebaars met crème fraîche en Annadutch Classic kaviaar

***

Gebakken tarbotfilet met zoetzure witlof, krokante paling en een beurre blanc saus

***

Krokant gebakken kalfszwezerik met een crème van knolselderij met koffie, oude kaas en truffel

***

Hollandse wilde eend met gebakken ganzenlever en een jus van groene pepers

***

Proeverij van kaas

***

Souffle van passievrucht met sorbetijs van gecarameliseerde witte chocolade

Alliance menu is alleen per tafel te bestellen € 92,50 p.p.

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Vraag advies aan de bediening.