Menu’s

Zowel de á la carte gerechten, als de uit verschillende gangen bestaande menu’s, worden regelmatig vernieuwd. Wij gebruiken louter verse ingrediënten voor onze vlees- vis en vegetarische gerechten. Daarbij laten we ons leiden door de seizoenen. Schieten bijvoorbeeld de asperges uit de grond, dan spelen wij daar direct op in bij de samenstelling van de menukaart.

In onze visgerechten is een belangrijke rol weggelegd voor vis uit de Noordzee, zoals tong, tarbot en kreeft. Hollands zuiglam, direct afkomstig uit de polder, is een favoriet van de chef, als het om vleesgerechten gaat.

De spijzen die wij met zorg, vakmanschap en passie bereiden in de keuken van restaurant De Moerbei, hebben hun basis in de Franse haute cuisine. Daarnaast vinden ook Aziatische en andere gastronomische invloeden hun weg naar onze keuken.

Naast ons menu á la carte serveren wij dagelijks menu’s van wisselende samenstelling :

  • Moerbei 3 gangen lunch 45 euro

  • Moerbei 4 gangen diner 69,50 euro

  • Moerbei 5 gangen diner 79,50 euro

  • Moerbei 6 gangen diner 89,50 euro

Moerbei menu

Ceviche van heilbot met krokante langoustine, tartaar van mango en fris zure komkommer

***

Gebakken zeeduivel met bereidingen van aubergines en een beurre blanc

***

**Gegrilde coquille Saint Jacques op zacht gegaarde kalfstong en een morieljesaus

***

Hollands lamsrug en schouder met groene asperges en een lamsjus

***

** Assortiment van kaas

***

Lambada aardbeien met gekonfijte rabarber en vlierbloesem sorbet

  ( 4 gangen ) 69,50

**( 5 gangen ) 79,50

**( 6 gangen ) 89,50

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Vraag advies aan de bediening.