Menu’s

Zowel de á la carte gerechten, als de uit verschillende gangen bestaande menu’s, worden regelmatig vernieuwd. Wij gebruiken louter verse ingrediënten voor onze vlees- vis en vegetarische gerechten. Daarbij laten we ons leiden door de seizoenen. Schieten bijvoorbeeld de asperges uit de grond, dan spelen wij daar direct op in bij de samenstelling van de menukaart.

In onze visgerechten is een belangrijke rol weggelegd voor vis uit de Noordzee, zoals tong, tarbot en kreeft. Hollands zuiglam, direct afkomstig uit de polder, is een favoriet van de chef, als het om vleesgerechten gaat.

De spijzen die wij met zorg, vakmanschap en passie bereiden in de keuken van restaurant De Moerbei, hebben hun basis in de Franse haute cuisine. Daarnaast vinden ook Aziatische en andere gastronomische invloeden hun weg naar onze keuken.

Naast ons menu á la carte serveren wij dagelijks menu’s van wisselende samenstelling :

  • Moerbei 3 gangen lunch 47,50 euro

  • Moerbei 4 gangen diner 69,50 euro

  • Moerbei 5 gangen diner 79,50 euro

  • Moerbei 6 gangen diner 89,50 euro

Moerbei menu

Marbrè van eendenlever, gerookte paling met een compote van kweepeer

***

Gebakken coquille Saint Jacques met diverse bereidingen van prei en een vinaigrette van basilicum

***

**In beurre Café de Paris gestoofde Canadese kreeftenstaart met tomaat en olijf

***

Roodpoot patrijs met gekonfijte zuurkool en een romige saus van morielje

***

** Assortiment van kaas

***

Proeverij van ruby en kumabo chocolade, sorbetijs van yoghurt en vossebessen en een canneloni van ruby chocolade

  ( 4 gangen ) 69,50

**( 5 gangen ) 79,50

**( 6 gangen ) 89,50

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Vraag advies aan de bediening.