Á LA CARTE MENU

Voor en tussengerechten

Steak tartaar van Black Angus rund met gekonfijte eendenlever en Parmezaanse kaas
25,50

Gemarineerde en gebakken coquille Saint Jacques met structuren van komkommer en een crème van sesam met wasabi
27,50

Diverse bereidingen van pompoen met Zwaluw gekwetter en een gelei van pompoen
21,50

6 Zeeuwse platte oesters ( 00000 ), 3 rauw geserveerd en 3 op Aziatische wijze
27,50

Terrine van gemarineerde konijn met eendenlever, zwarte pruimen en een salade van witlof met citrus
25,50

In beurre Café de Paris gestoofde Canadese kreeftenstaart met tomaat en olijf
32,50

Hoofdgerechten

Gebakken tarbotfilet met beurre blanc, groene kruiden en paddenstoelen
45, –

Gebakken kabeljauwrugfilet met rode kool, pangsit goreng van garnalen en beurre rouge
39,50

Black Angus runderlende met compote van rode ui en jus van Madeira
39,50

 Krokant gebakken kalfszwezerik, kalfswang en tong met een jus van laurier
39,50

Brickdeeg gevuld met flensje, gebakken spelt en doperwt, zoetzure  prei en courgette gevuld met rattatouille
32,50

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Vraag advies aan de bediening.