Á LA CARTE MENU

Voor en tussengerechten

6  Zeeuwse platte oesters ( 00000 ) 3 rauw geserveerd en 3 op Aziatische wijze
27,50

Terrine van ganzenlever met gerookte aal filet en briochebrood
27,50

Steak tartaar van MRY rund met krokante langoustine en sorbetijs van piccallily
25,50

Krokant gebakken kalfszwezerik met gerookte kalfstong, artisjokken en een jus van morilles
25,50

Tartaar van tomaat met tempura van bosui en witlof en geschaafde Belper Knolle kaas
21,50

Hoofdgerechten

Gebakken  tarbotfilet  met zoetzure witlof gerookte paling en een beurre blanc met groene kruiden
45, –

Gegrilde tongfilet met Kingkrab en een saus van langoustine
45,-

Rose gebraden Anjouduif met gekonfijt boutje gestoofde groene kool en een jus van eendenlever
42,50

Gebakken ganzenlever en bloedworst met gekarameliseerde appel en een jus van Calvados
39,50

Gekonfijte artisjok met gepocheerde boeren ei, oude kaas en geschaafde truffel
32,50

Desserts

Omelette Sibérienne met een parfait van pistache en zwarte bessen, saus van gluhwein en gekonfijte citrus
15,50

Cremeux van Kumabo chocolade (80,1%) met een mousse van banaan en een parfait van hazelnoot en lychee
15,50

Sticky toffee pudding met yoghurt, champagne sorbet en een ganache van Baileys
15,50

Terrine van eendenlever met munster en gekarameliseerd brioche brood
15,50

Tarte tartin van appel, amandel en Vacherin Mont d’Or met een schuim van gember en krokante rozemarijn
15,50

Assortiment van kaas
15,50

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Vraag advies aan de bediening.