Á LA CARTE MENU

Voor en tussengerechten

Steak tartaar van Black Angus rund met gekonfijte eendenlever en Parmezaanse kaas
25,50

Canadese kreeft, gegratineerd met beurre Cafè de Paris en Pernod
27,50

Tartaar van tomaat met gegrilde groenten, dressing van tomaat en geschaafde Belper Knolle kaas
21,50

Cannelloni van Granny Smith met Hamachi, eendenlever en Aziatische groenten
25,50

Gebakken ganzenlever met gekonfijte kersen en een saus van Kriek Lambiek
27,50

Hoofdgerechten

Gebakken  tarbotfilet met oester beurre blanc en Zeeuwse zilte groenten
45, –

Gebakken zeeduivel op een salsa van tomaat, olijf en jalapeño met een saus van mint
39,50

Black Angus runderlende met met gemarineerde bundelzwam, compote van rode ui en jus van Madeira
39,50

Proeverij van Hollands lam met peulvruchten en een jus van licht gerookte knoflook
45,50

Brickdeeg gevuld met flensje, gebakken spelt en doperwt met  verschillende bereidingen van zomerse paddenstoel
32,50

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Vraag advies aan de bediening.