Á LA CARTE MENU

Voor en tussengerechten

6  Zeeuwse platte oesters ( 00000 ) rauw geserveerd
27,50

Terrine van ganzenlever met suikerbrioche en een reductie van pruimen en sesam
27,50

Gepocheerd boeren ei met een crème van knolselderij en espresso, geschaafde truffel en oude boerenkaas
25,50

Ravioli van Canadese  kreeft met gepocheerde kreeft en schuimige kreeftenjus
27,50

Steak tartaar, krokant van artisjok, schuim van Parmezaanse kaas en lasagne van Pata Negra
24,50

Yellow vin tonijn, verpakt in rettich, tempura van langoustine en ijs van piccalilly
24,50

Hoofdgerechten

Gebakken  tarbotfilet  met krokant van gerookte  paling, zoetzure witlof en een beurre blanc saus
45, –

Op de huid gebakken zeebaars filet met zacht gestoofde inktvis en tomaat diverse crèmes van paprika
39,50

Runderlende van Black Angus met een mousseline van aardappel en Epoisse en een jus van rode wijn
39,50

Krokant gebakken kalfszwezerik, gestoofde kalfswang met bereidingen van ui en een jus van laurier
45,-

Hollandse wilde eend met een crème van pastinaak en een jus van groene pepers
39,50

Rouleau van spitskool met gebakken geitenkaas, tempura van artisjok en een tomatenvinaigrette
29,50

Desserts

Omelette Sibérienne met een parfait van pistache en zwarte bessen, saus van gluhwein en gekonfijte citrus
15,50

Cremeux van Kumabo chocolade (80,1%) met een mousse van banaan en een parfait van hazelnoot en lychee
15,50

Sticky toffee pudding met yoghurt, champagne sorbet en een ganache van Baileys
15,50

Terrine van eendenlever met munster en gekarameliseerd brioche brood
15,50

Tarte tartin van appel, amandel en Vacherin Mont d’Or met een schuim van gember en krokante rozemarijn
15,50

Assortiment van kaas
15,50

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Vraag advies aan de bediening.