Á LA CARTE MENU

Voor en tussengerechten

Steak tartaar van Black Angus rund met gekonfijte eendenlever en Parmezaanse kaas
25,50

Canadese kreeft met gemarineerde meloen  en een gelei van Pineau des Charentes
29,50

Tartaar van tomaat met gegrilde groenten, dressing van tomaat en geschaafde Belper Knolle kaas
21,50

Cannelloni van Granny Smith met tonijn, eendenlever en Aziatische groenten
25,50

Gebakken ganzenlever met bereidingen van ui en een kalfsjus met kruidnagel
29,50

Hoofdgerechten

Gebakken  tarbotfilet met oester beurre blanc en Zeeuwse zilte groenten
45, –

Gebakken rode mul met couscous, gele en groene courgettes, pangsit goreng en een tomaten vinaigrette
39,50

Black Angus runderlende met compote van rode ui en jus van Madeira
39,50

Hollands lamrug en bout met peulvruchten en een jus van licht gerookte knoflook
45,50

Brickdeeg gevuld met flensje, gebakken spelt en doperwt, zoetzure  prei en courgette gevuld met rattatouille
32,50

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Vraag advies aan de bediening.