Á LA CARTE MENU

Voor en tussengerechten

Steak tartaar van Black Angus rund met gekonfijte eendenlever en Parmezaanse kaas
25,50

Gemarineerde en gebakken coquille Saint Jacques met structuren van komkommer en een crème van sesam met wasabi
25,50

Tartaar van tomaat met gegrilde groenten, dressing van tomaat en geschaafde Belper Knolle kaas
21,50

6 Zeeuwse platte oesters ( 00000 ), 3 rauw geserveerd en 3 op Aziatische wijze
29,50

Gebakken ganzenlever met bereidingen van ui en een kalfsjus met kruidnagel
29,50

Hoofdgerechten

Gebakken tarbotfilet met pangsit goreng, beurre blanc met groene kruiden en paddenstoelen
45, –

Op aardappel gebakken grietfilet met antiboise van tomaat en wilde spinazie
39,50

Black Angus runderlende met compote van rode ui en jus van Madeira
39,50

 Krokant gebakken kalfszwezerik, kalfswang en tong met een jus van laurier
39,50

Brickdeeg gevuld met flensje, gebakken spelt en doperwt, zoetzure  prei en courgette gevuld met rattatouille
32,50

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Vraag advies aan de bediening.